HCStartup is een initiatief vanuit Purmervalley vanuit ROC Horizon College.
Wij faciliteren ICT studenten met leuke events, brengen studenten en ondernemers bij elkaar en organiseren ook verschillende labs waar studenten, onderwijzers en ondernemers hun enthousiasme voor technologie en software kwijt kunnen.

U kunt ons bereiken via het onderstaande formulier…


Stichting PurmerValley wil de inspirator en verbinder zijn om het totale ICT-ondernemerschap en het IT-klimaat in Purmerend te stimuleren en te verbeteren.

We maken het verschil door jongeren te inspireren om te kiezen voor een opleiding op het gebied van digitalisering, samen het onderwijs te verrijken en nieuw onderwijs te starten en daarmee de digitalisering te laten floreren.

ROC Horizon College ICT is een vooruitstrevende onderwijsorganisatie die jonge programmeer talent wil stimuleren en verbinden aan bewoners, ondernemers en software bedrijven in de regio Purmerend.

H20 Esports Campus is een platform voor Developing the Next Generation through gaming, esports en creative tech. Het Rabo Esports Stadium is de eerste en grootste permanente esports evenementenlocatie van de Benelux en wil uitgroeien tot dé esports hub van Europa. De campus omvat o.a. 10.000 m2 esports gaming arena, werkplekken en kantoren voor startups en bedrijven in gaming, esports en creative tech.